Sinds kort is er een officieel erkende supportersclub van de Rode Duivels in het stoetersdorp, Herenthout.

Door het succes van onze Belgische voetbalploeg, de Rode Duivels, kreeg de overkoepelende supportersfederatie 1895 van de Rode Duivelsenorm veel aanvragen tot oprichting van nieuwe supportersclubs over het hele land.

Onder het enthousiasme van Heylen Eddy, Van De Poel Jozef, Van De Sande Stefan, Van De Schoor Nick & Van Lancker Dries werd een aanvraag ingediend in de loop van 2013.

Begin februari 2014 kwam het leuke nieuws dat onze aanvraag goedgekeurd was en dat we uitgenodigd werden op de Belgische Voetbalbond om het charter van de officieel erkende supportersclubs te ondertekenen en om een scholing te volgen omtrent het volledig nieuwe online platform dat opgezet is door en voor de supporters.

RED DEVILS DE LUX was bij deze geboren.

 

Na een 2-tal inschrijvingsmomenten in het clublokaal Café Lux en een inschrijvingsmoment in Café Titanic, waar de club nauw mee samenwerkt, telt de club momenteel een 80-tal leden.

Fans forever

Door het nieuwe puntensysteem dat door de Belgische Voetbalbond gelanceerd is, worden supporters van onze Rode Duivels aangeraden om zich lid te maken van een erkende supportersclub.

Tot zondag 18 mei 2014 kan je jezelf inschrijven voor de campagne van het EK 2016 in Frankrijk aan een voordelig tarief.

Het lidgeld dat door de supportersfederatie gevraagd wordt, bedraagt € 33 tot 18 mei, nadien zal dit € 40 bedragen.

In ruil voor dit lidgeld biedt de supportersfederatie aan de leden de volgende voordelen:

* verzekering BA

* supportersbox (met o.a. sjaal, pin, vaandeltje,lidkaart...)

* eigen portaal online systeem

* voorrang thuiswedstrijden

* kans op uitwedstrijden (enkel voor leden)

* kortingen bij sommige partners en op webshop “Belgian Red Devils”

* evenementen

Dries Van Lancker: "Als Herenthoutse supportersclub houden we dit lidgeld op € 33 en vragen we geen extra bijdrage voor onze eigen clubkas. Aanstaande zaterdag, 17 mei 2014, organiseren we een inschrijvingsmoment in Café Lux op de Markt te Herenthout waar iedereen welkom is om zich aan te sluiten of om bijkomende informatie te verkrijgen.

Wie zich wenst in te schrijven, dient zijn elektronische identiteitskaart mee te brengen om de registratie te kunnen uitvoeren.

We raden iedereen aan, die graag een thuismatch of een match op verplaatsing van onze Rode Duivels wenst bij te wonen, om zich zaterdagavond te komen inschrijven."

Groot scherm

De matchen van de Rode Duivels tijdens het komende WK worden live en integraal uitgezonden op groot scherm in de zaal van Café Lux op de Markt te Herenthout.

De toegang is volledig gratis. Iedereen is dus welkom.

Wie meer info wil kan het clubbestuur hiervoor contacteren via reddevilsdelux@gmail.com of telefonisch via 0493/69.18.69